Noutăţi :
Home » » Horoscop Zilnic Marti 14 Mai 2013

Horoscop Zilnic Marti 14 Mai 2013

Horoscop Zilinc, Horoscopul zilei de Marti 14 Mai 2013, Horoscop Online, Horoscop 14.05.2013, Horoscopul Tau,
Intra aici sa vezi zilnic ce iti aduc astrele
Horoscopul zilei de azi 14 mai 2013






Horoscopul zilnic Berbec 14 Mai 2013

Ar fi perfect daca ţi-ai putea permite azi o escapada undeva intr-un decor romantic, de exemplu la mare sau in preajma unui lac, deoarece de acolo iţi extragi azi energia pozitiva: din combinaţia ideala de elemente naturale (apa, aer, soare) şi locuri noi de vizitat. O calatorie s-ar potrivi de minune atmosferei emoţionante de azi, poate in compania persoanei iubite, sau, daca nu exista cineva alaturi momentan, insaşi calatoria poate fi sursa unei posibile intalniri din care sa se nasca o idila. Ieşi in lume şi bucura-te de tot ce simţi!

Horoscopul zilnic Taur 14 Mai 2013

Nu eşti chiar in apele tale, dar ai noroc de prieteni apropiaţi care simt ce se petrece cu tine şi te susţin din umbra cu incurajari şi vorbe bune. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva cu adevarat alaturi de tine, pentru ca starea de slabiciune cu care incepi ziua dispare dupa cateva ore petrecute alaturi de oameni cu tonus mai bun decat al tau. Aceştia reuşesc sa te atraga in activitaţi interesante, dinamice, pozitive in afara casei, şi te scot astfel din starea neplacuta care te copleşise. De animaţie ai nevoie, nu de repaus!

Horoscopul zilnic Gemeni 14 Mai 2013

Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ţi-ai dedica ziua unor activitaţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşita, pentru ca mintea iţi merge brici şi orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeşte, invaţa, vorbeşte!

Horoscopul zilnic Rac 14 Mai 2013

Starea ta depinde mult de starea vremii, eşti meteodependent aşadar, pentru ca te vei simţi exact aşa cum e cerul. Daca ai norocul unei zile senine, cu soare stralucitor, vei avea o zi excelenta şi tu, de parca ţi-ai extrage direct seva din soare. Dar daca ai ghinionul sa se abata nori peste zona ta, fii sigur ca vei avea aceeaşi stare cenuşie şi neplacuta toata ziua… Cauta pe harta un loc in care soarele straluceşte şi fugi acolo, la padure, la mare, la iarba verde, pentru a-ţi reincarca bateriile la capacitate maxima intr-un decor natural superb.


Horoscopul zilnic Leu 14 Mai 2013

E frustrant pentru tine sa stai pe loc acum, cand eşti prins intr-un proiect important care iţi acaparase toata atenţia. Daca ar fi dupa tine, ai munci şi azi, ca atare, chiar daca ar e zi libera, nu poţi sta degeaba şi mai arunci macar o privire peste etapele parcurse pana acum. Ai putea descoperi cateva puncte slabe care ar putea fi reparate in cel mai scurt timp. Vezi ce important e sa faci uneori o pauza şi sa priveşti lucrurile detaşat, fara sa fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui facut şi ce nu a mers ca la carte.

Horoscopul zilnic Fecioara 14 Mai 2013

Fara un program ieşit din comun, te poţi apleca asupra acelor activitaţi de rutina pe care le-ai tot amanat inainte. Fie ca faci ordine prin hartii, corespondenţa sau acte, fie faci mai serios lecţiile cu copiii, te vei simţi mult mai bine la finalul zilei ca ai reuşit sa mai pui cate ceva la locul potrivit. Poţi discuta despre o mulţime de lucruri marunte şi aparent nesemnificative, dar dupa ce vei trage nişte concluzii, iţi vei da seama ca trebuia sa te ocupi odata şi-odata şi de ele. Azi a fost ziua potrivita!

Horoscopul zilnic Balanta 14 Mai 2013

Nu te lasa invins de cei cu mai mult tupeu sau cu gura mare, pentru ca ai şi tu ceva de spus. Disputele sunt la ordinea zilei, dar deşi eşti un negociator innascut care prefera sa faca pace foarte repede, de data aceasta contradicţiile te irita şi pe tine şi sari la atac. Vei fi mulţumit ca ţi-ai aparat punctul de vedere in faţa celor care spun nu la orice. Nu te lasa insa atras in capcana celor nervoşi, pentru ca ei abia aşteapta sa te scoata din sarite şi sa te domine cu agresivitatea lor.

Horoscopul zilnic Scorpion 14 Mai 2013

Tu eşti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea aşteapta parerea ta. Ţi se recunoaşte astfel valoarea, superioritatea, experienţa in diverse domenii. Simţi greutatea deciziei tale, iţi dai seama cat de mult aşteapta ceilalţi de la ceea ce ai de spus şi nu ai vrea sa faci vreo alegere greşita şi sa dezamageşti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Eşti convins ca orice decizie ai lua, toţi vor fi de acord cu tine şi vor imbraţişa alegerea facuta, dar nu poţi spune ultimul cuvant inainte de a analiza situaţia cu atenţie.

Horoscopul zilnic Sagetator 14 Mai 2013

Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional. Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala. Bucuriile devin productive, este recomandabil sa negociati si sa semnati contracte, iar calea se netezeste catre castig.

Horoscopul zilnic Capricorn 14 Mai 2013

Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute. Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit. Prin amici aveti posibilitatea de a atrage noi resurse in afacerile dumneavoastra si nu este vorba de sume mici sau modice; bancile tind sa va creditez cu generozitate. Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Horoscopul zilnic Varsator 14 Mai 2013

Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala. Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara. Relatiile de familie sunt foarte placute, incat va creeza momente deosebit tandre si iubitoare. Sunteti calmi, calculati, va deplasati usor, deoarece toate incheieturile sunt sanatoase si elastice.

Horoscopul zilnic Pesti 14 Mai 2013

Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca. Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional. Faceti tot posibilul sa va relaxati in liniste, caci efectul ar fi unul pozitiv, de reglare a functiilor organismului.


Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu