Noutăţi :
Home » » Horoscop zilnic Joi 30 Mai 2013

Horoscop zilnic Joi 30 Mai 2013

Horoscop Zilinc, Horoscopul zilei de Joi 30 Mai 2013, Horoscop Online, Horoscop 30.05.2013, Horoscopul Tau,
Intra aici sa vezi zilnic ce iti aduc astrele
Horoscopul zilei de azi Joi 30 mai 2013






Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Berbec

Ai numeroase ocazii de intalniri si de distractie si iti vei mari cercul de prieteni. Petreci clipe frumoase alaturi de prietenii tai vechi si exista posibilitatea sa-ti faci si altii noi. Daca ai totusi foarte multe lucruri de rezolvat astazi, organizeaza-ti timpul cat mai bine.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Taur

Daca nu te ocupi din timp de problemele casnice, acestea incep sa se inmulteasca. Pe plan fizic, pare sa-ti fie foame tot timpul si faci ravagii in bucatarie. In acest ritm, vei acumula cateva kilograme, in mod sigur. Incearca sa-ti supraveghezi dieta si sa alegi alimente cat mai usoare.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Gemeni

Astazi ai preocupari legate de casa si esti decis sa investesti ceva bani in confortul personal. Trebuie sa ai grija la cheltuieli, pentru a pastra echilibrul financiar actual. Este o zi buna pentru a te ingriji si de starea ta de sanatate. Daca vrei sa incepi o dieta, acum este momentul oportun.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Rac

Eforturile pe care le depui pentru indeplinirea responsabilitatilor in familie nu sunt zadarnice. Bunavointa ta este remarcata de cei dragi si in curand vei putea culege roadele muncii tale. Se poate sa se iveasca ocazia unor noi calatorii. Ti-ar prinde bine sa iesi putin din agitatia zilnica si sa-ti incarci bateriile.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Leu

Daca te gandesti deja la vacanta, vei avea oportunitatea de a gasi ceva pe gustul tau. In special daca pleci in strainatate te vei simti foarte bine, departe de casa si de griji. In cazul in care te indragostesti de cineva, este bine sa nu te lasi prada entuziasmului prea repede. Chiar daca persoana in cauza pare dornica sa-ti satisfaca toate dorintele, ai putea avea surprize mai tarziu.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Fecioara

Daca ai nevoie de sustinerea unor persoane influente, poti sa ceri astazi acest ajutor. El iti va fi acordat. Pe plan financiar, primesti o suma de bani deloc de neglijat. Daca nu ai cu adevarat nevoie de acesti bani acum, este mai bine sa-i pui in contul de economii.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Balanta

Daca spui tot ce gandesti, fara sa analizezi impactul cuvintelor tale, ai putea sa ranesti cativa oameni. Pe de alta parte, comunici mai usor cu familia, mai ales daca faci si tu un mic efort. Pe plan financiar, faci o analiza serioasa a starii actuale. S-ar putea sa observi ca desi iti intra in cont suficienti bani, cheltuielile sunt exagerat de mari.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Scorpion

Te tenteaza sa faci niste cheltuieli mai mari decat ti-ai permite in realitate. Nu este important sa impresionezi prin bunuri materiale, deoarece ai suficiente calitati umane pentru a-ti atrage simpatii si admiratii. Reusesti intr-un mod stralucit sa trasezi o linie intre viata profesionala si cea personala, iar familia iti este recunoscatoare pentru acest lucru.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Sagetator

Chiar daca esti vesel si plin de entuziasm, ai grija la promisiunile pe care le faci astazi, mai ales daca este vorba despre persoane la care tii. In cazul in care te-ai simtit mai rau in ultima perioada, acum incepi sa-ti revii. Incearca sa-ti conservi energia, pentru ca inca nu functionezi la parametri maximi.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Capricorn

Cu toate ca fizic nu ai nicio problema, cu moralul nu stai la fel de bine. Incearca sa nu te consumi foarte mult din cauza unor neplaceri legate de familie sau de serviciu. Este foarte important sa nu-ti pierzi increderea in fortele proprii. Astazi ai putea face achizitii importante, care sa sporeasca confortul casei tale.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Varsator

Este o zi buna sa faci o revizuire a situatiei financiare. Vei vedea mai clar cum stai si vei putea astfel sa faci planuri de viitor realiste. In cazul in care ai unele proiecte personale, familia te ajuta sa le duci la indeplinire. Te intelegi foarte bine cu prietenii, care iti sunt de un real ajutor.


Horoscopul zilnic Joi 30 Mai 2013 Pesti

Te retragi in tine insuti, cautand anumite raspunsuri. Esti mai tacut, mai ganditor, mai meditativ. Cu aceasta ocazie vei observa mai bine si cum stai cu sanatatea. In dragoste, va fi nevoie de efort pentru a inlatura orice neintelegeri cu partenerul de viata. Atmosfera de acasa este destul de tensionata.




Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu