Noutăţi :
Home » » Află ce vrea iubitul tau cu adevărat in functie de zodie

Află ce vrea iubitul tau cu adevărat in functie de zodie

Află ce vrea iubitul tau cu adevărat in functie de zodie.
Horoscop Dragoste și Sex
Astrele oferă indicii cu privire la iubitul tău si la ceea ce are el nevoie cu adevărat atunci când vine vorba de romantism și sex. Iată câteva sfaturi de dragoste din cosmos menite sa te ajute să-l cuceresti!





Berbec
El este independent așa că incercă să nu fi prea lipicioasă. El iubește acțiunea și este competitiv, așa că fi încrezătoare și provoacă-l.

Taur
Este născut sub semnul cel mai senzual, așa că mirosul, aspectul, gustul și vocea ta sunt cheia. Ai nevoie de arome subtile, țesături moi și afecțiune fizică pentru a ajunge la inima lui.

Gemeni
Drumul catre inima este prin mintelea lui. Vorbeste cu el pune intrebari si impare cu el cea ce realizezi. Iti vine sa crezi sau nu comedia pune in scena o noapte pentru dragoste.


Rac
Casa și familia sunt prioritățile sale. Dacă gătesti și esti fata de casa, el va începe să se gândeasca serios la viitor.

Leu
El se bazează pe atenție așa că pregătește-te să fi publicul său. Complimentele sunt modul catre inima sa. Recompensa ta? El este loial și iubitor.

Fecioară
E agitat și observă lucrurile mici. Uita extravaganțele și păstraeaza lucrurile simple. Timpul de calitate mai ales afara sau a face ceva sănătos este ideal.

Balantă
Cu tact și diplomație poti câștiga inima lui deoarece confruntarea ii displace. El se bucură de artă și cultură, așa ca iti sugerez ceva elegant pentru o întâlnire de vis.

Scorpion
E sexy și el știe asta, așa că pregătiți-vă pentru seductie. El prinde greu încredere in cineva, prin urmare fiind de încredere și complet sincera este o necesitate pentru a câștiga inima lui.


Săgetător
Angajamentul nu este cuvântul lui preferat, așa că va trebui să fi pregatită pentru o aventură inainte de a va gândi la viitor.

Capricorn
E un tradiționalist la inimă și va dori să te câștige la cina sau poate cu un weekend de lux departe. Lasa-l pe el sa stabileasca ritmul si va face totul dea dreptul.

Vărsător
Surprizele și sugestiile neașteptate obțin atenția lui. El nu poate sta în rutină și iubește să încerce lucruri noi. Acestea fiind spuse incerca să iti menți identitatea ta si sa fi cat mai naturala.

Pesti
El este un romantic incurabil iubeste muzica si poezie. Câștiga-i inima, arătându-i partea ta moale. Un film clasic sau o conversație sentimentala il va cuceri cu siguranta!


Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu