Noutăţi :
Home » » CALENDARUL NUNTILOR

CALENDARUL NUNTILOR

CALENDARUL NUNTILOR 

Intentionati să vă căsătoriti anul acesta? Din păcate, nu toate lunile sunt recomandabile pentru a spune "da". Există perioade cu restrictii din punct de vedere bisericesc (perioade când nu se oficiază cununii religioase), există superstitii de care unii tin cont pentru momentul căsătoriei, dar există si zile când astrele nu sunt benefice unui contract matrimonial.


CAND PERMITE BISERICA:
Perioadele cu interdictii bisericesti pentru oficierea cununiei religioase (totusi, consultati un preot inainte de a alege ziua casatoriei, pentru ca si aici pot exista abateri de la regula):

Nu se fac cununii religioase in saptamana Alba
Nu se fac cununii religioase in Postul Pastelui
Nu se fac cununii religioase in Saptamana Luminata
Nu se fac cununii religioase in Duminica Rusaliilor
Nu se fac cununii religioase in postul sf. Apostoli Petru si Pavel
Nu se fac cununii religioase in Postul Adormirii Maicii Domnului
Nu se fac cununii religioase in postul Craciunului
Nu se fac cununii religioase intre Craciun si Boboteaza
Nu se fac cununii religioase in post si in zilele de post

Atentie! desi religios nu se poate oficia cununia, totusi pentru cununii civile, NU exista interdictii din acest punct de vedere, iar ziua casatoriei - din punct de vedere astrologic - este marcata de legalizarea relatiei la primarie!

 CE AVERTIZEAZA SUPERSTITIA:
Superstitia spune ca nu este bine sa faceti casatoria in luna mai sau in ziua de nastere a vreunuia dintre miri. Se spune ca nuntile facute in luna mai nu dureaza (desi exemple contrare sigur ati vazut destule in jurul dv.).

 CE RECOMANDA ASTROLOGUL:
Momentul casatoriei este considerat ziua, ora si minutul in care spuneti "da" la starea civila, de aceea e bine sa alegeti pentru cununia civila zile cu un procent cat mai mare de DA si sa evitati zilele cu procente de NU. Ziua casatoriei nu este considerata ziua in care faceti cununia religioasa si nici ziua cand faceti nunta (petrecerea), deci pentru acestea puteti alege si perioade in care astrele nu sunt favorabile - dar nu si cele cu interdictii religioase - pentru ca relatia oficializata exista din momentul consimtirii prin DA. Pentru momentul oficializarii casatoriei trebuie sa urmariti, asadar, ca atmosfera astrala sa fie prielnica.
Share this post :

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2014. Horoscopul meu